A rendelésekre előzetesen kérjen időpontot:
Rendelési időben:  +3612732566

>>17. körzet helyettesítés (Somodi)<<

>>Pénteki rendelési részletek<<

Dr. Velkey Vera szabadságait  és helyetteseit az alábbi Google naptáron tekintheti meg!

Csecsemő- és gyermekgyógyász, iskola- és ifjúsági orvos, mentálhigiénés szakember vagyok. 2010-től dolgozom a Zugló 8-as gyermekorvosi körzetben. Legfontosabb szakmai célom, hogy a beteg gyerekeket ellássam, és a szülőket orvosi tanácsadással segítsem abban, hogy gyermekeik testileg-lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.

Kedves Szülők!

A rendelői zsúfoltság elkerülése és a telefon terheltsége miatt 2020.03.17-től visszavonásig recept, beutaló kérésére körzetemben e-mailben is van lehetőség a veradoktor.recept@gmail.com címen.

Az aznapi rendelés első órájáig leadott kérések teljesítésére még aznap, a többire a következő napi rendelést követően számíthatnak. A beutalók a mappába kerülnek, a receptek az új rendeletnek megfelelően a gyógyszertárakban közvetlenül kiválthatók az email-re adott választ követően.

Ez az e-mail cím kizárólag recept és beutaló kérésre  használható. Konzultációra, táppénzkérésre, igazolás megbeszélésre továbbra is telefonon, vagy személyesen a rendelésen van lehetőség.

Megértésüket, közreműködésüket köszönöm!

Elérhetőségek:

 

273-25-66 (Rendelési időben)
Recept, beutaló, igazolás, betegségek megbeszélése, rendelési időben.

  

273-25-62 (Egészségügyi tanácsadás alatt)
Egészséges gyerekekkel kapcsolatos tanácsadás. Időpontkérés oltásra.

  

20 351-53-07 
Munkanapokon rendelési időn kívül 8-16 óráig, kizárólag beteg gyerekkel kapcsolatos sürgős tanácskérés. SMS-t ezen a számon nem fogadok.