Tisztelt Pácienseink!

 

Nyáron a szabadságolások miatt változik a rendelési idő, ezt a >>mellékelt word dokumentumban<< megtekinthetik, illetve találnak egy egész nyárra vonatkozó google táblázatot >>ide<< kattintva, vagy az "információk" menüpont alatt. A nyári időszakban is érvényes, hogy előzetes időpontegyeztetést követően várjuk a kedves pácienseinket. (06-1-273-25-64, -65,-66)

Tisztelettel

A rendelő dolgozói

Tisztelt Szülők!

 

A 2020.06.17-én a Magyar Közlönyben megjelent LVIII. törvény alapján az egészségügyben még 90 napig érvényben marad a telemedicinális ellátás, vagyis betegrendelésre továbbra is csak a háziorvosukkal történt előzetes telefonos egyeztetést követően lehet jönni.

 

Megértésüket kérjük!

 

A rendelő dolgozói

2020.06.18.

Szülőként mit tegyek a járvány idején, ha lázas lesz a gyerek?

 

>>Őrzők Facebook<<

Praktikus tanácsokat hallhattok, és a veszélyhelyzeti gyermekgyógyászati ellátás részleteit is bemutatjuk. Hogyan működik a háziorvosi és a kórházi ellátás a járvány idején? Hova fordulhatok, ha baj van? Mit jelent és miben segít a telemedicina? 

>>Miért nem fogad a gyermekorvosom, mikor a segítségét kérem?​<<

Tisztelt Szülők!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a rendelő dolgozóinak és pácienseinek védelme érdekében 2020. március 18-tól visszavonásig az alábbi változások lépnek életbe:

  • Beteget csak súlyos, indokolt esetben fogadunk.

  • Rendelésre kizárólag a háziorvossal történt előzetes telefonos egyeztetést követően jöhetnek.

  • A váróteremben egyszerre csak 1 gyermek és 1 szülő tartózkodhat.

  • A receptek, beutalók kiadása egyesével fog történni, mindig csak az a szülő tartózkodhat a helyiségben, akinek a papírjait kiadjuk.

  • Az új rendelet értelmében a gyermek TAJ-száma ismeretében bárki kiválthatja az EESZT-n keresztül felírt e-recepteket, papír alapú recept
    nélkül is.

Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Köszöntjük a Zuglói Önkormányzat Egészségügyi Szolgálat területén kialakított Rózsavölgyi Körzeti Gyermekrendelő honlapján. Az új és modern társasház földszintjén kialakított rendelő korszerű berendezésekkel, diagnosztikai készülékekkel és infrastruktúrával van felszerelve. A rendelőben felkészült és tapasztalt orvosok, asszisztensek, és személyzet foglalkozik a gyógyulásra váró újszülött babákkal és gyermekekkel. A hagyományos orvoslási eljárások mellett lehetőséget biztosítunk egyéb kiegészítő gyógymódok megismeréséhez és gyakorlati alkalmazásához. Reméljük, egyéb általános és gyakorlati orvosi tanácsainkkal a honlapon megfelelő tájékoztatást tudunk nyújtani a gyakran előforduló gyermekbetegségek tüneteivel, szakszerű kezelésével kapcsolatban. Kérjük, fáradjanak be...

A Rózsavölgyi gyermekrendelő címe:

>>1141 Budapest, Lőcsei utca 24-26.<<

Fontos orvosi tanácsok. javaslatok:

>>Mikor forduljunk sürgősséggel gyermekgyógyászati ellátáshoz, ügyelethez?<<


A
z Országos Gyermekegészségügyi Intézet és a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének ajánlása

Gyermekorvosi Ügyelet címe:

>>1138 Budapest, Révész u. 10.<<

Hírdetmények, értesítések

>>2020. Pénteki rendelések<<

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now